X-Tack

A legújabb Top innováció az endoszkópos varrásban, gyomor és bél zárásban:

Az X-Tack™

A HENDER-MEDICAL GLOBAL által már Magyarországon is elérhető, FDA által is elismert X-Tack™ endoszkópos varró-eszköz, mely bizonyítottan biztonságos és hatékony megoldást kínál!

Fedezze fel az X-Tack™, az új generációs varróanyagrendszerrel a gyomor és bél defektusok hatékony és biztonságos zárásában, minimálisan invazív endoszkópos eljárással!

Az X-Tack™ Endoszkópos HeliX endo-varrórendszer, egy forradalmian új megközelítést kínál nem felszívódó varróanyaggal, hasonlóan az un. OverStitch™ eszközhöz, mely az endoszkópos gyomorszűkítés eszköze elsősorban és a csonkoló műtétek utáni revíziókra is alkalmas:

Az X-Tack™ rendszer célja a lágy szövetek approximációja minimálisan invazív gasztroenterológiai eljárások során, például az ESD/EMR helyek zárásában és gyógyításában, valamint a fistulák, perforációk vagy szivárgások lezárásában. Ez az eszköz precíz és hatékony megoldást kínál!

Az X-Tack™ endo-varró-rendszer nem csupán az átlagos defektus záró eszközök egy újabb változata, hanem egy teljesen új dimenziót nyit meg a lágy szövetek kezelésében, hasonlóan az OverStitch™ varrórendszerhez, de alkalmas nem csupán a gyomor, hanem az alsó GI rendszerben kialakult defektusok zárására egyaránt.

Az X-Tack™ lehetővé teszi a sebészeti megoldás helyett minimálisan invazív megoldást, és hatékonyabb, mint a hagyományos klip. Két okból fontos, hogy legyen ott a polcon: elektív és sürgősségi eljárások megoldására egyaránt.

Az X-Tack™, az endoszkópos HeliXendovarrórendszer kompatibilis a gasztroszkópokkal (155 cm-ig)és a kolonoszkópokkal (235 cm-ig) 2,8 mm-es vagy nagyobb munkacsatornával.

Ha Ön expert endoszkópos szakember, és nyitott az innovatív megoldásokra a defektus zárásban, ne habozzon tovább! Ismerje meg az X-Tack™ lehetőségeit, és lépjen a következő szintre a lágy szövetek approximációjában!

Az Ön pácienseinek biztonsága és a hosszú távú hatékonyság érdekében lépjen velünk kapcsolatba: HENDER-MEDICAL GLOBAL , www.hender.eu , email: office@hender.hu