Céginformáció

A HENDER – MEDICAL elkötelezett a minőségi termékek és szolgáltatások iránt.

Cégünk erőssége évek óta a rugalmasság, pontosság, megbízható szakmai hozzáértés és a vevő-központúság. Fontosnak tartjuk, hogy partnereinkkel és vevőinkkel személyes kapcsolatot ápoljunk, illetve maximálisan kiszolgáljuk termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos igényeiket. Ennek érdekében folyamatosan kutatjuk a hatékonyabb megoldásokat, mivel hiszünk a dinamikus fejlődésben.

Különböző szolgáltatásainkkal illetve a honlapjainkon megjelenő információkkal célunk, hogy tudományos életmód cikkeinkben hasznos információkkal szolgáljunk, és megismertessük Önt a modern orvostudomány számos olyan új gyógymódjával, orvostechnikai eszközével, amelyekkel lenyűgöző eredmények érhetők el a “civilizációs” betegségek kezelésében.

Vezetői Bemutatkozó

Az Orvostechnikai eszközök piacán 2002-től dolgozom, nemzetközi cégeknél kezdtem, végig jártam a szamárlétrát. Tanultam, figyeltem, mert a feladatok és kihívások minden részéletét ismerni akartam. Célom a páciensek teljes körű tájékoztatása, és gyógyítása.  Mindig innovatív, magas színvonalú orvosi eszközök képviseletét láttam el, így cégünk is a hatékony, biztonságos, kiváló minőségű eszközök kizárólagos magyarországi forgalmazója a működési területeinken.

Éveken át műtőben figyeltem az orvosok munkáját, egyeztettem velük igényeiket, tapasztalataikat. Közgazdászként diplomáztam, ehhez még jogi szakképesítést szereztem, a közbeszerzési jogban is van jártasságom, illetve üzleti tanácsadással is foglalkozom, mindezek mellett a Magyar Orvostechnikai Szövetség Etikai Bizottságának Elnöke is vagyok. Hiszem, hogy az etikus üzleti magatartás az egyetlen út valamennyi piaci szereplőnek, aki másképp gondolkozik, annak nem is lenne keresnivalója főleg ott, ahol az emberek talán a leginkább kiszolgáltatott helyzetben vannak: testüket, egészségüket bízzák ugyanis orvosaikra, részben pedig ránk is, akikben maximálisan megbíznak.

Működési területeink:

  1. általános sebészet (sérv; aranyér és székelési problémák megoldása (STARR gép) egynapos ellátásban egyéb fogyó anyagok),
  2. nőgyógyászat (cavaterm: menstruációs problémák kezelése minimális beavatkozás mellett)
  3. plasztikai sebészet (emlőimplantátumok, fenékimplantátumok, egyéb testimplantátumok, Ellevate® – a nyaki toka eltűntetésének végleges, forradalmi megoldása),
  4. kóros kövérség sebészete (legalacsonyabb invazivitással járó gyomorgyűrű; egyéb bariatriai műtétek),
  5. egyéb fogyást segítő innovatív műtét nélküli eljárások ( ORBERA® gyomorballon-terápia, un. OverStitch®  – műtét nélküli gyomorszűkítő eljárás)

 Alább két forradalmi fogyási beavatkozásról röviden – melyek már 20 éve működnek világszerte:

Az ORBERA® gyomorballon-terápia, egy olyan módszer, ami műtét nélkül nyújt hatékony segítséget a fogyásban, már 27-es testtömeg index (BMI) esetén is alkalmazható. Támogatásával meg tudunk tanulni egy olyan új egyénre szabott életmódot, mellyel hosszú távon akár megelőzhető a magas vérnyomás, a cukorbetegség kialakulása is. Ez jelentős társadalmi előnyt jelent, azon túl, hogy az adott személy akár években mérhető egészséges életminőségét is elősegíti. Tévhit, hogy csupán a nagyon túlsúlyos pácienseknek ajánlott ez a terápia, azok számára is hatékony segítség, akik csupán 8-10 kg-ot szeretnének leadni. A módszer hosszú távon megtanítja, akár egy életre, hogy mennyi elég az ételből. Célunk a teljes életmódváltás elsajátításának támogatása. Ezt megkönnyíti a gyomorballon-terápia! Nagyon jó látni az elégedett embereket, akik hónapokkal, évekkel később is küldik a fényképeket a súlytartásról, újabb sport elsajátításáról vagy akár egy újabb „okos” receptet osztanak meg velünk.

Az OverStitch®  – szintén műtét nélküli módszer, egy forradalmi, innovatív gyomorszűkítő eljárás, melyet hasonlóan a gyomorballon-terápiához nyelőcsövön át, un. endoszkópos technikával végezzük, már 30-as testtömeg index (BMI) esetén is alkalmazható

Ez a módszer annyiben különbözök a gyomorballon-terápiától, hogy hosszú távon nyújt támogatást, hiszen a gyomrot összehozzuk, így annak térfogata csökken!Nagyobb túlsúly leadása elérése esetén is hatékony segítség a fogyásban.

Összehasonlítva a bariatriai csonkoló műtétekkel (bypass, sleeve vagy csőgyomorműtét) az az óriási előnye:

  1. nem műtét, tehát nincs műtéti rizikó – ami a csonkoló műtéteknél akár nagyon komoly is lehet
  2. nincs műtét utáni rövid vagy hosszú távú szövődmény (pl.: dumping szindróma, varratkinyílás, fistula, stb. ami miatt újabb műtét szükséges)
  3. visszafordítható és hosszú távú életmódváltást biztosít – egyszerű beavatkozással
  4. a páciens még aznap haza mehet nem kell napoking kórházban feküdni.

A fentiek alapján is látható, hogy elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek és szolgáltatások iránt!

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!