Termékeink

A nő egyik legcsábítóbb testrészének tartják a nyakat, így érdemes fokozott figyelmet fordítani rá. A toka az áll alatt elhelyezkedő plusz redő, amely sokunknak okoz bosszúságot: kialakulása több okból is létrejöhet, lehet alkati tulajdonság, hízásunk következménye vagy a nyak megereszkedésének eredménye. Kizárólag diéta segítségével szinte lehetetlen megszabadulni tőle, hiszen mikor már utolsó kilónkat is leadtuk, állunk alatt még mindig ott éktelenkedik a hívatlan”betolakodó”. Eddig vajmi kevés eséllyel dolgozott bárki is ellene, az egyik legmakacsabb ellenségnek bizonyult. Legalább annyi férfi mind nő számára okoz esztétikai és akár pszichés problémát hazánkban is.

A CareFix műtét utáni kompressziós, speciális melltartók varrat nélkül készülnek, kifejezetten a mellplasztika utáni gyógyulási időszakra tervezve, amikor a bőr még puha és érzékeny. Minden termék Latex-mentes, és Öko-Tex tanúsítvánnyal ellátott. Post operatív melltartók, haskötők, szorító pántok széles választékát kínáljuk.

Tartósan fogyni vágyók számára: gyomorballon – műtét nélküli megoldás a túlsúly kezelésére

Az OverStitch® gyomorszűkítő azoknak ajánlott, akik a diéta és életmódváltás hatására sem tudják csökkenteni a túlsúlyukat.

Kiemelten túlsúlyosok részére: gyomorgyűrű – sebészeti eljárással a jelentős súlycsökkenés elérése. Aranyér, Sérvműtét előtt álló páciensek számára hatékony segítség: aranyér – varrógép valamint korszerű sérvháló forgalmazása.

Az orvos szakma számára: a fenti termékeken túl kiváló minőségű kézi műszerek értékesítése.

Egyéb műtői berendezések, laparoszkópos torony értékesítése.