Termékeink

Cégünk által kizárólagosan biztosítjuk az Apollo Endosurgery termékeinket, mely része a Boston Scientific portfóliónak:

 

Egyedülálló megoldásokat kínálunk a tartós fogyás érdekében, endobariatriai termékeinkkel:

Kizárólagosan cégünk által elérhető, endoszkópos innovatív eszközeink lehetővé teszik a betegek számára, hogy jelentős súlycsökkentési eredményeket érjenek el bemetszések és hegek nélkül. Ezek a fejlett kezelések lehetővé teszik, hogy hatékony, minimál invazív alternatívákat kínáljon a pácienseknek a túlsúly az elhízás elleni küzdelemben és az általános jólét javításában.

X-Tack®

Fedezze fel az X-Tack™, az új generációs varróanyagrendszerrel a gyomor és bél defektusok hatékony és biztonságos zárásában, minimálisan invazív endoszkópos eljárással!

OverStitch®

Az OverStitch® gyomorszűkítő azoknak ajánlott, akik a diéta és életmódváltás hatására sem tudják csökkenteni a túlsúlyukat.

orbera logo

Tartósan fogyni vágyók számára: gyomorballon – műtét nélküli megoldás a túlsúly kezelésére

Kiemelten túlsúlyosok részére: gyomorgyűrű – sebészeti eljárással a jelentős súlycsökkenés elérése. Aranyér, Sérvműtét előtt álló páciensek számára hatékony segítség: aranyér – varrógép valamint korszerű sérvháló forgalmazása.
A-SILIMED-BIZONYITOTT-3

A SILIMED PURE PU implantátumok bizonyítottan a leghosszabb távon maradhatnak a testben az elmúlt 45 év tapasztalatai alapján: több mint 200 tanulmány mutatja, hogy csupán 1% az esély a cserére, más típusú implantátum esetén ennek az esélye 20-30% is lehet. Ez óriási különbség!

Így a SILIMED implantátumok akár egy életen át gyönyörű formát nyújthatnak.

A CareFix műtét utáni kompressziós, speciális melltartók varrat nélkül készülnek, kifejezetten a mellplasztika utáni gyógyulási időszakra tervezve, amikor a bőr még puha és érzékeny. Minden termék Latex-mentes, és Öko-Tex tanúsítvánnyal ellátott. Post operatív melltartók, haskötők, szorító pántok széles választékát kínáljuk.

A nő egyik legcsábítóbb testrészének tartják a nyakat, így érdemes fokozott figyelmet fordítani rá.

Egyéb műtői berendezések, laparoszkópos torony értékesítése.

Az orvos szakma számára: a fenti termékeken túl kiváló minőségű kézi műszerek értékesítése.

Egyéb műtői berendezések, laparoszkópos torony értékesítése.